Entre los dias 17 de Octubre hasta el 25 de Noviembre podréis visitar la exposición en la Galeria d’Art Anquins C. Campoamor, 2 Reus.
Web de la Galeria d’Art Anquins

Leer el artículo

DIDIER LOURENÇO més “dinàmic” que mai a Reus
La galeria d’art Anquin’s presenta una nova individual de l’artista DIDIER LOURENÇO. Sota el títol DINÀMIC l ’exposició que s´inaugura el divendres 17 d’octubre a les vuit del vespre, mostrarà l’obra més recent de l’artista.
DIDIER LOURENÇO (Premià de Mar, 1968) és un dels pintors que exposen habitualment a la galeria amb més projecció internacional. Darrerament la seva obra ha obtingut molt èxit en els mercats asiàtics i també als Estats Units.
En paraules de la crítica d’art, Maria Palau “ La pintura de Didier Lourenço suggereix molt més del que mostra, i això, en els nostres temps de predomini cruel d’imatges radicals i tan poc evocadores, és un privilegi per als sentits. Lourenço, un artista virtuós del rostre humà, sap cuidar els sentits perquè entén la pintura com una experiencia vital que sacseja i captiva al visitant. No és estrany quedar-se magnetitzat una bona estona amb algun dels seus quadres, que supuren enigma per tot arreu i són un cant a la joia de viure.”
El crític Tomas Paredes, sobre l’obra de Didier Lourenço, precisa “… Una poética narrativa i testimonial de la vida d’avui en dia, rostres cansats o sorpresos, dones descansant o pedalant, gent que camina composant un mosaic, cares que conformen un altra cara. Pintura clara, ilustrativa, propera, innocent.”
L´èxit internacional de DIDIER LOURENÇO té molt a veure amb la important difusió de la seva obra a través de l’edició de litografies. L’artista domina plenament la tècnica litogràfica que fa en el taller del seu pare. Cada any crea una nova col·lecció que presenta a la Fira d’art ESTAMPA (Madrid) i que en aquesta ocasió, recentment acabada la Fira, portarà a la galeria com a primícia.
Durant la inauguració de l’exposició, tots els assistents podran tastar el vi del Priorat “Galena”amb l’etiqueta creada per DIDIER LOURENÇO que es va presentar el mes d’abril a Nova York dins el programa ART TABLE i que es va servir a la Ceremonia Anual que va reunir al Mandarin Oriental de NY més de 400 persones de la societat noveyorkesa, destacats col.lecionistes d’art internacionals, i a la qual va assistir la propietària del celler del Priorat “ Clos Galena”, Merche Dalmau.Recent Portfolios